LUTKARSKA SKUPINA “PEC PEC” IMA NOVU PREDSTAVU

Princeza i žabac naziv je nove predstave koju je pripremila Lutkarska družina Društva naša djeca “Kopriva Pec pec”. Topla je to priča o prijateljstvu dvoje djece koje pobjeđuje sve nevolje. Scenarij je prema priči Ulfa Starka pripremila dr Tigrena Csik koja je zaslužna i za izradu lutaka i scene. U predstavi glume Leona Barešić, Sven Šestak,  Das Aryan, Jana Senjan, Katija Gaži, Teo Šimek, Jakov Šimek i  Lovro Šeb koji su na premijeri oduševili više od 450 mališana iz svih koprivničkih vrtića. Dječaci i djevojčice su s malim glumcima veselo komunicirali tijekom predstave, te glasno zapjevali, a posebno ih je razveselila mogućnost razgledavanja lutaka nakon predstave.

Predstava Princeza i žabac, čiju pripremu su uz Grad Koprivnica omogućili Baltazar, Arch, Eurospužva i Kockica namijenjena je predškolskoj djeci starijoj od dvije godine. Ponovno će biti izvedena u sklopu Koprivničkog ljeta, vjerojatno 17. lipnja, te na ovogodišnjem Renesansnom festivalu.