DJEČJI TJEDAN U LUDBREGU

Koordinacijski odbor akcije “Grad Ludbreg-prijatelj djece” u suradnji sa Gradom Ludbregom pripremio je bogat program za djecu i mlade povodom Dječjeg tjedna.

Za početak tjedna pripremljen je letak o uključenju u akciju “Grad Ludbreg-prijatelj djece“ u kojem su prikazana programska područja, dječja prava, ciljevi akcije. Taj se letak dijelio svim učesnicima Dječjeg tjedna prilikom održavanja programa. Određena količina pripremljena je za podjelu po ustanovama i udrugama koje rade sa djecom, a na mail su je dobili svi članovi Koordinacijskog odbora.

Iz Saveza društva Naša djeca Hrvatske dobili smo 5 plakata koje smo zajedno sa Programom Dječjeg tjedna postavili po oglasnim pločama, vrtićima, školama, udrugama, ustanovama. Za vrijeme trajanja dječjeg tjedna sakupljale su se slikovnice za djecu za čekaonicu pedijatrijske ambulante, a u Gradskoj knjižnici i čitaonici „ Mladen Kerstner“ Ludbreg na računalu su se mogle igrati igrice učilice-kvizovi, zagonetke, rebusi, pitalice.

Program je bio raznolik:

grad-ludbreg-dt

U očekivanju novih aktivnosti za djecu, srdačno Vas pozdravljamo iz Ludbrega!

Irena Kučina